AGENTURET TILBYDER FØLGENDE:

I relationen til mine Kunder:

Jeg tilbyder sparring, jeg både lytter og går gerne ’den ekstra mil’ for at finde den helt rigtige vare eller løsning.
Jeg tilbyder adgang til mit netværk af underleverandører inden for emballage, trykning eller logoløsninger.
Jeg henviser uden problemer til andre end mine egne producenter, hvis ikke vi kan løse opgaven under ’Scheuers Agentur paraplyen’.

Jeg er loyal og vægter tillid meget højt – jeg ’passer på’ kunden og den ordre der ligger for enden af dialogen. Jeg har korte svartider, og høj kvalitet i det salgsmateriale der tilbydes. Jeg og mine producenter er altid i tæt dialog, for at sørge for at ordrerne leveres rettidigt og korrekt.

Kort sagt tilbyder jeg god gammel service som den skal være!

I relationen til mine Producenter:

Overfor Iværksættervirksomheden:
Til den lille nystartede virksomhed, iværksætteren, kan jeg tilbyde sparring og rådgivning omkring alt. Gennemgang af værdikæde, prisstruktur, opbygning af salgsteam både indenfor detail og B2B markedet, rådgivning om messedeltagelse og eksport inden for visse områder. Jeg har også erfaring inden for mere overordnede områder så som udarbejdelse af Strategi og Forretningsplan.

Jeg kan kort sagt være med til at spare den nystartede iværksætter ’tid på rejsen’.

Overfor Den etablerede producent:
Til den etablerede virksomhed kan jeg tilbyde at hjælpe med at åbne det danske B2B/promotion marked. Jeg har 14 års erfaring inden for området – og har taletid og tætte relationer på dette specialiserede marked.

Jeg kan deltage på messer og rådgive om hvilke messer der er effektive at deltage på. Jeg har erfaring med Private Label produktion og salg at disse produkter til andre kanaler end B2B markedet. Jeg har desuden erfaring omkring etablering af eksport inden for visse eksportmarkeder. (UK / Tyskland / Norge / Sverige)