OM SCHEUER

AndersScheuer

Jeg har altid været interesseret i mad, vin og det gode håndværk, der ligger bag når noget godt bliver skabt. Mens jeg studerede Dansk litteratur og Historie på universitetet blev en kort orlov til 3 års drift af et cateringfirma.

Efter endt uddannelse blev jeg fuldtidsvinhandler med først egen butik, og sidenhen engrosvirksomhed med import af vin fra primært Italien, Frankrig og Tyskland.

Om Scheuers Agentur

Det er arbejdet med de grundige og passionerede producenter der fascinerer mig. Den kompromisløse søgen efter kvalitet – Jeg glæder mig stadig over når ’den gode vare’ vinder.
Alle de producenter jeg repræsenterer, som laver noget spiseligt, hylder nogle helt fundamentale principper. Kompromisløs kvalitet, rene varer, uden tilsætningsstoffer, kunstige aromaer eller farvestoffer. Alle producenter tænker på bæredygtighed og miljø, men hele tiden med den højeste kvalitet for øje. Jeg er derfor stolt over at repræsentere:

  • Bagsværd Lakrids
  • Møn
  • Nordisk – Naturens Forråd
  • Sugar Pilots

De sidste 17 år har jeg arbejdet i branchen, hvor jeg har lært det meste om hvorledes B2B verdenen fungerer. Jeg ved hvorledes en god salgsstruktur fungerer, i kæden fra producent til slutkunde, en kæde hvor alle led er loyale og åbne over for hinanden. Det er vigtigt for mig, at du som kunde hos Scheuers Agentur altid oplever: korte svartider, professionelt salgsmateriale og brugbar sparring.